TASUTA transport alates 49€
info@okokeskus.ee
+372 58 188 881
Hakka meie püsikliendiks ning saa kõigilt toodetelt -5% soodustust!
0

Ostukorvis:

macha panna cotta magustoidu retseptImeline taimne magustoit, mis sobib igal aastaajal nautimiseks. Puuviljane mangopüree tasakaalustab matcha õrna mõrkjat alatooni. Tarretamiseks kasutasime agar-agarit, mis on želatiini taimne alternatiiv. Naudi seda patuvaba magustoitu, mis on vegan ja valge suhkru vaba!

Soovitus: Pane panna cotta klaasi väikse nurga all, et saavutada pildil nähtud tulemus.

2-inimesele

Valmistamisaeg – 20 minutit

Settimisaeg – 2 tundi

Koostisosad


Valmistamine

  1. Raputa kookospiima enne avamist, vala potti
  2. Võta potist 1 spl kookospiima ja pane väiksesse kaussi, sega matcha pulbriga ja raputa hoolega. Lisa vahtrasiirup, sega veelkord ja pane kõrvale
  3. Lisa 1 tl agar-agari helbeid potti kookospiima juurde ja lase keema. Lase madalal tulel podiseda, segades pidevalt spaatliga kuni agari helbed on täielikult lahustunud (umbes 10 minutit).
  4. Võta tulelt ja lisa matchaga segatud kookospiim, sega vispliga kokku kuniks värvus muutub roheliseks ja segu on ühtlane.
  5. Vala säilituanumasse ja hoia 30 minutit toatemperatuuril, enne kui paned segu külmkappi pokaalidesse settima.
  6. Hoia külmas 1-2 tundi. Samuti pane mangopüree külmkappi.
  7. Serveerimiseks ava mangopüree ja vala pokaalidesse matchasegu juurde.
  8. Kaunista mündilehtede või kookoshelveste/laasudega.
Kodulehed & e-poed - Äriabiagentuur Missioon Missioon