Matcha panna cotta mangoga
Imeline taimne magustoit, mis sobib igal aastaajal nautimiseks. Puuviljane mangopüree tasakaalustab matcha õrna mõrkjat alatooni. Tarretamiseks kasutasime agar-agarit, mis on želatiini taimne alternatiiv. Naudi seda patuvaba magustoitu, mis on vegan ja valge suhkru vaba!
Soovitus: Pane panna cotta klaasi väikse nurga all, et saavutada pildil nähtud tulemus.
2-inimesele
Valmistamisaeg – 20 minutit
Settimisaeg – 2 tundi
Koostisosad
- 400ml Clearspringi kookospiima
- 1 spl Clearspringi agar-agari helbeid
- 2 tl Clearspringi mahedat matcha pulbrit
- 4 spl vahtrasiirupit
- 200 ml Clearspringi õuna-mango püreed
- Värskeid mündilehti kaunistuseks
- Kookoshelbeid või laaste kaunistuseks
Valmistamine
- Raputa kookospiima enne avamist, vala potti
- Võta potist 1 spl kookospiima ja pane väiksesse kaussi, sega matcha pulbriga ja raputa hoolega. Lisa vahtrasiirup, sega veelkord ja pane kõrvale
- Lisa 1 tl agar-agari helbeid potti kookospiima juurde ja lase keema. Lase madalal tulel podiseda, segades pidevalt spaatliga kuni agari helbed on täielikult lahustunud (umbes 10 minutit).
- Võta tulelt ja lisa matchaga segatud kookospiim, sega vispliga kokku kuniks värvus muutub roheliseks ja segu on ühtlane.
- Vala säilituanumasse ja hoia 30 minutit toatemperatuuril, enne kui paned segu külmkappi pokaalidesse settima.
- Hoia külmas 1-2 tundi. Samuti pane mangopüree külmkappi.
- Serveerimiseks ava mangopüree ja vala pokaalidesse matchasegu juurde.
- Kaunista mündilehtede või kookoshelveste/laasudega.