Mix Gom 60g Ma Vie

6,00 

Laos olemas

Psülliumi ja akaatsiakummi põhine kulinaarne abivahend. Mix´Gom on 100% taimne segu suurepäraste gluteenivabade leibade ja magustoitude valmistamiseks. See võimaldab anda taignale struktuuri ja pehmust, saavutades pehm koheva ja mittekleepuva konsistentsi. Gluteenivaba leiva retsept: sega omavahel 13g Mix Gomi ja omal valikul jahu. Lisa 25g Lev Sarrasin või Lev Quinoa juuretist (või 5g pärmi) + 10g soola + 1 supilusikatäis oliiviõli + 400-450ml leiget vett. Vala vormi ning jäta 1,5-2 tunniks mõõdukal temperatuuril kerkima. Küpseta 200-230`C juures (termostaat 7-8) 45-50 minutit. Külmade roogade valmistamine: vedeliku (kaste, kreem) paksendamiseks lisa 1 teelusikatäis toodet iga 200 ml vedeliku kohta. Sega hästi läbi ja oota mõned minutid kuni segu pakseneb. Küpsetiste valmistamine: leiva taigen, piruka taigen ja ilma munata koogid. Juhul kui retsept sisaldab muna, piisab 1/2 teelusikatäiest tootest

hele psüllium*, akaatsiakumm*..*Kontrollitud mahepõllumajandusest. . Toiteväärtus 100g kohta; energia: 53kJ/13kcal; rasva: <0,5g, millest küllastunud rasvhapped <0,1g; süsivesikud: 1,79g, millest suhkrud 0g; kiudained: 85,2g; valgud: 1,8g; soola 0,63g