Tavatoode. Kombu vetikat kasutatakse kõige enam ”Dashi” valmistamiseks. See on mitmekülgne ja umamirikas puljong suppide, hautiste ja kastmete valmistamiseks. Puljongi valmistamiseks: leota 2g kombut 1 liitris vees 20-30 minutit. Seejärel pane vesi keema ning lase podisega veel 5 minutit. Eemalda vetikas valminud puljongist ning kasuta vedelikku meelepäraselt. Kombu on kõrge joodisisaldusega. Inimestel, kes on tundlikud joodi suhtes soovitatakse enne toote tarbimist konsulteerida arstiga. Loodusliku päritolu tõttu võib sisaldada kala, molluskite ja/või koorikloomade jääke.
Peale avamist sulge pakend. Hoida jahedas ja kuivas.
Jaapani kombu vetikas (tavatoode) Clearspring, 40g
€8,55
Laos olemas
kuivatatud merevetikas (Laminaria japonica).