Punased kidney oad on väljast tugeva ümbrisega aga seest jahused. Oma konsitentsi tõttu sobivad väga hästi vürtsikate roogadega, takode täidisesse, panniroogadesse, hautistesse ja salatitesse. Valmistamine: 2 portsjoni valmistamiseks läheb vaja 100g pestud ube. Leota ube 12 tundi ning keeda seejärel 60-90minutit magedas vees. Lisa sool alles keetmise lõpus. Päritoluriik: Hiina. Säilita kuivas ja jahedas, otsese päikese eest kaitstuna.
Punased kidney oad Morgeland, 500g
€4,20
Laost otsas
punased kidney oad. Kontrollitud mahepõllumajandusest. Võib sisaldada pähklite, maapähklite, mandlite ja seesami jääke. Toiteväärtus 100 g kohta: energia: 1587 Kj/376 kcal; rasvad: 1,1g, millest küllastunud rasvhapped: 0,2g; süsivesikud: 61g, millest suhkrud: 2,1g; kiudained: 15g; valgud: 23g; sool: 0,03g