Maisimanna on väga levinud Itaalias. Peamiselt valmistatakse sellest kõrvalrooga maisipolentat, kasutatakse ka suppide paksendajana ja pelmeenide valmistamiseks.
Polenta valmistamine (neljale): Lase keema 1l vett, lisa soola ning 250g maisimannat, samal ajal segades. Hauta madalal kuumusel u. 15 min kuni manna on paksenenud. Määri saadud mass 1-2cm paksuselt küpsetuspaberile. Lase jahtuda ning lõika ruutudeks või sektoriteks.
Maisimanna Verival, 500g
€3,55
Laos olemas
maisimanna. Kontrollitud mahepõllumajandusest. Võib sisaldada gluteeni, seesami, soja, lupiini ja pähklite jääke. Toiteväärtus 100 g kohta: energia: 1387 Kj/328 kcal; rasvad: 1,0g, millest küllastunud rasvhapped: 0,1g; süsivesikud: 66g, millest suhkrud: 1,4g; kiudained: 9,4g; valgud: 9g; sool: 0g