Mahe toor-tatrakruup Tõrvaaugu, 1kg

5,50

Laos olemas

Tõrvaaugu Mahe talus kasvatatakse mahedat gluteenivaba tatart ning kogu tooraine töötlemine/tootmine toimub talus olevas tootmishoones. Töötlemine saabki alguse veskiruumis, kus sorteeritakse ja puhastatakse tatar. Puhastatud tatral eemaldatakse koor kiviveskiga, sest kiviveski eemaldab kesta õrnalt, mille tulemusena jääb tatratera terveks. Sellise koorimismeetodiga jääb tatratera elujõuliseks ja seda saab idandada. Värvuse poolest on tatratera heledat värvi, mis kinnitab seda, et tatart pole kuumutatud ega töödeldud. Sellist tatart nimetataksegi toortatraks.

Kooritud kiviveskiga.
Gluteenivaba.

kooritud tatar. Kontrollitud mahepõllumajandusest. 100g toodet sisaldab: 1436kj/338 kcal; valk 11g; Süsivesikud 66,29g, millest suhkrud Suhkrud:0,98g; rasv 1,89g millest küllastunud rasvhapped: 0,25g; kiudained 10,00g;