Madala kalorsusega paksendaja külmadesse ja soojadesse roogadesse. Doseerimine: 2g(= 1 teelusikatäis) 250 ml vedeliku kohta. Kasutamine: lisada kas otse vedeliku sisse ja vispeldada või teha valmis segu 2g ksantaani ca 100ml veega ning lisada see vedelikule. Küpsetistes siduva ainena: lisada 1 tassi gluteenivababajahu kohta 1/2tl ksantaankummit. Pärmitainasse 1tassi gluteenivabajahu kohta 1tl ksantaani.
Ksantaankumm Naturawerk, 100g (tavatoode)
€6,90
Laos olemas
ksantaankumm. Toiteväärtus 100g kohta: energia: 187 kcal; rasvad: 0g, millest küllastunud rasvhapped: 0g; süsivesikud: 0g, millest suhkrud: 0g; kiudained: 81g; valk: 6g; sool: 0,10g.