Tasuta transport alates 49 €
 

Maitsev klassikaline Jaapani roog, milles on baklažaan asendatud maguskartuliga. Sobib suurepäraselt riisi või salati kõrvale.

 

4 portsjoni

ettevalmistus 15 minutit

valmistamine 35 minutit

 

 

Koostisosad: 

4 maguskartulit

 

Kastme jaoks:

 

Valmistamine: 

  1. Kuumuta ahi 180 kraadini.

  2. Lõika maguskartulid pikuti pooleks ja lõika viljalihasse risti-rästi mõned triibud sisse,et kaste saaks paremini maguskartulisse imbuda.

  3. Aseta maguskartulid rasvainega määritud ahjuplaadile ja küpseta 30 minutit.

  4. Sega kausis kastme koostisosad ja lase seista kuni maguskartulid küpsevad.

  5. Kui maguskartulid on läbiküpsenud, lülita ahi grillirežiimile või valmista ette grill.

  6. Kata maguskartulite triibutatud pind ühtlaselt kastmega.

  7. Aseta glasuuritud maguskartulid keskmise kuumusega grillile ja küpseta veel 5-7 minutit, kuni miso kaste hakkab mullitama ja karamelliseerub kuldpruuniks.

  8. Puista maguskartulitele pisut seesamiseemneid ja serveeri kas eraldi või koos riisiga.

 

Retsepti autor: Jay Morjaria