TASUTA tarne alates 49 €
 

Vaja läheb: 

-1 pakk (300 g) Clearspringi siidist tofut
-100 g täistaimset ja tumedat šokolaadi (nt Companera 70%)
-35 g (3 spl) mahedat rafineerimata roosuhkrut
-1 tl mahedat vaniljesuhkrut
-näpuotsatäis soola

Valmistamine:

Murra šokolaad tükkideks ja sulata veevannil. Samal ajal püreesta ülejäänud koostisained kas kannmikseris või köögikombainis ühtlaseks massiks.

Vala segusse ka vedel šokolaad ja mikserda veelkord, kuni saad siidise kreemi. Segu võib tunduda algul liiga vedel, sellest pole midagi. Vala see serveerimisnõudesse ja pane jahedasse – jahtuv šokolaad teeb ka kreemi tihkemaks.

Serveeri näiteks röstitud sarapuupähklite ja mahemaasikatega. Naudi!

P.S. Soovi korral võid segusse riivida ka meelepärast mahedalt kasvatatud tsitruselise (sidrun, laim või apelsin) koort. Terava järelmaitse lisab näpuotsatäies tšillipulbrit.

Retsept ja foto: Vana Võromaa Vegan