TASUTA tarne alates 49 €
 

Vaja läheb:

250 g punase läätse pastat (või mõni muu gluteenivaba pasta)
180g baklažaani
2 lusikatäit ekstra virgin oliiviõli
peotäis värsket münti
küüslauku ja soola maitsestamiseks

 

 

Valmistamine:

Puhasta ja lõika baklažaan tükkideks. Pese münt. Pruunista küüslauk pannil oliiviõliga ja tükeldatud baklažaaniga. Lase haududa.

Vahepeal keeda valmis pasta (lisa vette ka soola).

Küpsest baklažaanist ja küüslaugust valmib pastakaste ehk baklažaani raguu. Kurna läätsepasta ja lisa baklažaani raguule. Lisa piparmündi lehed ja serveeri kuumalt!

Head isu!

 

Retsepti allikas: https://www.glutenfreefelicia.com/en/red-lentin-sedanini-with-aubergine-ragout-and-mint/