fbpx
TASUTA transport alates 49€
info@okokeskus.ee
+372 58 188 881
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories
Retseptid

Gluteenivaba punase läätse pasta baklažaani raguu ja mündiga

Vaja läheb:

250 g punase läätse pastat (või mõni muu gluteenivaba pasta)
180g baklažaani
2 lusikatäit ekstra virgin oliiviõli
peotäis värsket münti
küüslauku ja soola maitsestamiseks

 

 

Valmistamine:

Puhasta ja lõika baklažaan tükkideks. Pese münt. Pruunista küüslauk pannil oliiviõliga ja tükeldatud baklažaaniga. Lase haududa.

Vahepeal keeda valmis pasta (lisa vette ka soola).

Küpsest baklažaanist ja küüslaugust valmib pastakaste ehk baklažaani raguu. Kurna läätsepasta ja lisa baklažaani raguule. Lisa piparmündi lehed ja serveeri kuumalt!

Head isu!

 

Retsepti allikas: https://www.glutenfreefelicia.com/en/red-lentin-sedanini-with-aubergine-ragout-and-mint/