fbpx
TASUTA transport alates 49€
info@okokeskus.ee
+372 58 188 881
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories
Retseptid

Seda sooja krõmpsuvat maiust on imelihtne valmistada, täiesti ilma küpsetamata. Magusa valge miso lisame hõrgu soolase karamellimaitselise kastme loomiseks. Nautige koos lusikatäie piimavaba jäätisega.

4 inimesele
Küpsemisaeg 15 min
Ettevalmistusaeg 15 min

 

Koostisosad

  • 4 spl Clearspringi magusat valget misot

  • 60 g kookossuhkrut

  • 300 ml Clearspringi kookospiima

  • 4 ‘Braeburni’ õuna (või tekstuurilt ja maitselt sarnast) – kooritud ja eemaldatud südamikuga

  • 80 g kaerahelbeid

  • 30 g röstitud seemneid ja jõhvikaid

Valmistamine

  • Alusta miso karamellikastme valmistamisest. Lisa väiksesse potti kookossuhkur ja kookospiim (raputa purgis piim, et vesi ja kreem seguneksid). Sega korralikult ja kuumuta õrnalt. Kui suhkur on sulanud, sega sisse magus valge miso.

  • Lõika iga õun 8 võrdseks sektoriks ja lisa kastmele, lase madalal tulel keema, kuni õunad on läbi keenud, kuid on veel ühes tükis, ja kaste on paksenenud.

  • Rösti kuival pannil keskmise kuumusega kaer ja seemned, jaota küpsetatud õunad 4 kaussi ja vala peale röstitud kaer, seemned ja jõhvikad. Serveeri soojalt.

  • See on isuäratav juba iseseisvaltki, kuid võid serveerida ka koos lusikatäie piimavaba jäätisega.

Naudi!