TASUTA transport alates 49€
info@okokeskus.ee
+372 58 188 881
Hakka meie püsikliendiks ning saa kõigilt toodetelt -5% soodustust!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
0

Ostukorvis:

 

See roog pakub isuäratavat võimalust lisada einele maheaedvilju ja valku. Sparglit võib asendada ükskõik millise rohelise köögiviljaga, mida on võimalik aurutada või keeta, kui eelistad neid õlis mitte praadida. Kui puistad peale Clearspringi Atlandi meresalatit, annab see roale maitsenüanssi juurde.

2 – 4 inimesele (kõrvalroana)
Ettevalmistusaeg – 15 min

Koostisosad:

  • 1 pakk Clearspringi mahedat Jaapani siidist tofut
  • 2 tl Clearspringi seesamiõli
  • 1 spl riivitud ingverit
  • 1 küüs küüslaukuviilutatud
  • peotäis sparglit või kimp mõnda muud rohelist köögivilja

 

Kastme tarvis

Kaunistuseks:

Valmistamine

  1. Kuumuta suurel praepannil keskmise tulega seesamiõli, seejärel lisa ingver ja küüslauk. Võta sparglil otsad ära ja lisa pannile. Küpseta pehmeks  25 min sõltuvalt spargli või mistahes muu aedvilja paksusest, lisa veidi vett, kui on veel kõva. Küpsetamise järel aseta spargel suurele taldrikule.
  2. Sega purgis kastme koostisosad. Haki kevadsibul ja tšillisee lisatakse lõpus kaunistuseks.
  3. Ava tofu pakk, vala vesi ära ja pane lõikelauale. Lõika tofu 12 cm kuubikuteks. Pange tofu oma käega ettevaatlikult spargli peale. Puista üle garneeringuga, seejärel vala helde käega peale kaste.
Kodulehed & e-poed - Äriabiagentuur Missioon Missioon